Nestje 2017

Mejuffrouw Loekie

Kleine Loekie, het enige meisje in het nest. Heel hard hebben we geduimd dat Pippi ons een chocoladeprinsesje zou geven en wonder boven wonder is dat gelukt! Ze doet zeker niet onder voor haar drie broers, even kijken hoe de jongens het aanpakken en dan gewoon alles nadoen. Qua gewicht haalt ze het zeker niet bij de stoere kerels, maar dat maakt ze dan weer goed in snelheid en behendigheid. Als die slome kerels zich omdraaien is Loekie alweer aan de andere kant van de kamer. En na al dat spelen rolt ze zich op tussen de mannen, die haar als ware droomprinsen in de pootjes sluiten.

Loekie blijft bij ons en indien ze van top tot teen gezond en gezellig wordt bevonden zal ze rond haar tweede verjaardag voor het eerst een nestje mogen krijgen.

Koning Aslan

Aslan, de lieveling van velen. Als alle vier de kittens bij elkaar lagen dan herkende je Aslan als eerste. Bij geboorte de zwaarste en dit is hij ook altijd gebleven, een mooie grote jongen met een gouden hart. Heerlijk relaxed en in alle mogelijke houdingen te vouwen. Wat een schat...

Het heeft ons heel wat moeite gekost om hem te laten gaan. Net toen we min of meer besloten hadden dat hij zou blijven, belde Philippine. Aangezien het niet heel goed boterde tussen Aslan en zijn moeder mocht Philippine samen met haar dochter op audiëntie komen. Uiteindelijk heeft hun enthousiasme en uitgesproken dierenliefde ervoor gezorgd dat Aslan met hen mee mocht naar Amstelveen. We missen je, mooie vriend!

Lieve Leo

Leo de Lieverd, wat een lieve lekkere schat is dat! Bij geboorte de op één na lichtste in gewicht, maar bij vertrek de één na zwaarste. Leo is een fantastische sealpoint kater. Een echte Ragdoll, dol op knuffelen en bij je zijn. Waar Leo is, daar is een mens, dat kan niet missen!

In zijn nieuwe thuis zal Leo kennismaken met Freek, een Ragdoll die een paar jaartjes ouder is. We twijfelen er niet aan dat dit prima zal gaan. Leo is gemakkelijk in de omgang en schikt zich schijnbaar zonder moeite naar de ander: hij vindt het best.

We zijn erg blij dat Leo samen met Alex mag verhuizen, samen naar Medemblik, de boel op stelten zetten. Dag lieve vent, we hebben van je genoten!

 

© Cattery De Flettekat