Stoer: vlees eten!

*Nou, de heren en de dame hebben ontdekt dat er meer op de wereld is dan moedermelk: sinds een aantal dagen eten ze allemaal blikvoer! Zo'n gezellig geluid als ze met z'n allen aan het smakken en smikkelen zijn, heerlijk. Het voor de tweede keer ontwormen was nu een stuk gemakkelijker, tabletje door het vlees en weg was het!

De ontwikkeling is ook op andere gebieden in volle gang.

Nu ze niet meer alleen moedermelk drinken, maar ook blikvoer eten (en meegenieten met andermans ontbijt) wordt hun ontlasting anders en gaan ze allemaal zelf op de kattenbak. Stinken!! Ook staat er een bakje water in de kittenkooi. Dat bakje zorgt er weer voor dat het in no-time een enorme smeerboel is, omdat ze nogal eens doorglijden na een sprintje en vervolgens half in de waterbak belanden.

Vorige week hebben ze een 'krableeuw' gekregen. Een horizontaal mini-krabpaaltje zodat ze leren krabben aan de juiste voorwerpen. Een doorslaand succes, ze staan er bovenop, hangen er ondersteboven aan, vliegen er overheen en slapen er tegenaan. Fantastisch om te zien hoe leuk ze het vinden om nieuwe dingen in hun kooi te krijgen; ze zijn geen moment bang, gaan overal vol vertrouwen op af en leren supersnel nieuwe vaardigheden.

 

 

© Cattery De Flettekat