Over ons

Hallo,

Mijn naam is Karen Koopmans en ik vind het superleuk om bezig te zijn met dieren, zowel thuis als voor mijn werk. Ik ben eigenaar van Hondenschool Jimmie in Zwolle en werk daarnaast als paraveterinair bij de Kattenkliniek van Zwolle. Verder ben ik gediplomeerd gedragstherapeut voor katten.

Naast drie Ragdolls heb ik een Rottweiler genaamd Herman. Hij is dol op kittens: niet als ontbijt, maar om mee te spelen!

Pippi, de stammoeder van de cattery, is een zeer lieve, sociale Ragdoll. Ze heeft chocoladekleurige points, een zijdeachtige vacht en prachtige blauwe ogen. Haar chocoladekleur is (járen geleden) ontstaan door het inkruisen van de oosterse Balinees. Hierdoor is Pippi mogelijk wat slanker en actiever dan Ragdolls waar vroeger geen Balinees ingekruist is. In 2017, op tweejarige leeftijd, vonden was ze oud genoeg voor haar eerste nestje. Helaas is Pippi bij mijn ex blijven wonen, maar haar twee dochters Loekie en Rafiki wonen wel bij mij.

Wat de kittens betreft staan karakter en gezondheid bij ons op de eerste plaats. We fokken volgens de regels van Neocat en alle kittens zijn in het bezit van een stamboom.

© Cattery De Flettekat