Naar de dokter

De kittens zijn deze week bij de dierenarts geweest voor hun vaccinatie. Voordat ze de prik kregen zijn ze helemaal onderzocht en gelukkig allemaal gezond bevonden. Ook hebben ze een chip gekregen. Tenslotte zijn de stambomen afgelopen week aangevraagd.

Pfff, het is altijd wel even slikken, want je hebt het idee dat je ze echt 'klaarmaakt voor vertrek'. En bah, daar zitten we nog helemaal niet op te wachten. Het is zo'n lekker stel, zo lief en aanhankelijk. Dol op aandacht, ondernemend en relaxed tegelijk. Wat zullen we ze gaan missen dadelijk... Maar goed, laten we niet op de zaken vooruit lopen. Ze zijn nog tot eind augustus bij ons, dus we hebben nog even de tijd om van ze te genieten. En het leed wordt wat verzacht doordat Rafiki hier blijft wonen en Kidogo naar familie gaat. Takoda gaat naar Medemblik, zijn halfbroertje Leo lastig vallen.

Voor sealpoint mitted Safiri (op de foto hierboven) en bluepoint Sabiti (zie foto bij dit artikel op de vorige pagina) zoeken we nog een nieuw thuis. We zoeken lieve mensen die dol zijn op katten. Mensen die geen probleem hebben met kattenharen op hun kleren. Die een mooie krabpaal kopen voor hun kitten, maar niet in zak en as zitten als hij toch aan de bank gekrabt heeft. Mensen die twee keer per dag de kattenbak verschonen. Die met de kat naar een dierenarts gaan als dat nodig is, zonder te puffen dat het zo duur is. Mensen die gelukkig worden van een bol wol op schoot (of nog beter: op bed!). Mensen die snappen dat een kat van frisse lucht houdt en bereid zijn hun balkon of tuin ontsnappingsproof te maken. Die begrijpen dat jagen in de natuur van een kat zit en daarom graag samen met de kat met een hengeltje of ander speeltje spelen. En die niet gillen als hun lieve Ragdoll een kille moordenaar blijkt als hij toch een muis gevangen heeft! tongue-out

Kortom, lieve fijne mensen die onze kittens een liefdevol thuis kunnen bieden...

© Cattery De Flettekat